TIGAR A.D.
Nikole pašića 213
18300 Pirot Srbija
+381 (0)10 / 304 - 000

STRATEŠKO PARTNERSTVO U OBLASTI PROIZVODNJE GUMENO-TEHNIČKE ROBE

STRATEŠKO PARTNERSTVO U OBLASTI PROIZVODNJE GUMENO-TEHNIČKE ROBE
08.06.2018

Predstavnici Tigra AD, D-Company i Slobodne zone Pirot sastali su se u Finskoj 06. juna 2018. sa rukovodstvom kompanije Teknikum Group DOO i obišli dve njihove fabrike koje proizvode gumeno-tehničku robu za klijente širom sveta.

Proizvodnja je veoma kompatibilna sa programima u kompanijama Tigar AD i D-Company što stvara mogućnost saradnje između ovih kompanija, ocenjeno je na sastanku na kome je predložena uzvratna poseta delegacije Teknikuma radi detaljnijeg upoznavanja sa tehničkim kapacitetima i opremom naših preduzeća i eventualnog početka saradnje do kraja ove godine. Tigar AD je najveći izvoznik iz Srbije za Finsku, i ambasador Srbije u Helsinkiju Saša Obradović se pridružio sastancima.

Predstavnici pirotskih kompanija sastali su se 07. juna i sa rukovodstvom Privredne komore Tampere, i tom prilikom dogovoreno je učešće UO Privredne komore Pirot na Sajmu podizvođača u septembru ove godine, sa ciljem stvaranja prilike da privreda pirotskog okruga učestvuje u velikim ugovorima finskih privrednika, dobije profitabilne poslove i ostvari devizni priliv.


Naša vizija

Biti kompanija u čijim se vrednostima odražava dostojanstvo i integritet pripadnika i partnera i koja pruža istinski doprinos održivom razvoju.