TIGAR A.D.
Nikole pašića 213
18300 Pirot Srbija
+381 (0)10 / 304 - 000

PROIZVODNI PROGRAM TIGRA A.D. ZA NAMENSKU INDUSTRIJU IZLOŽEN U KASARNI „TOPČIDER“

PROIZVODNI PROGRAM TIGRA A.D. ZA NAMENSKU INDUSTRIJU IZLOŽEN U KASARNI „TOPČIDER“
01.03.2018

Kompanija Tigar AD predstavila je juče svoj proizvodni program namenske industije u kasarni "Topčider" u sklopu analize logističke podrške Vojske Srbije za 2017godinu.

Učesnici analize Ministarstva Odbrane RS imali su priliku da u holu sale Doma Garde, pogledaju izložbu remontovanih i modernizovanih logističkih sredstava i opreme koji se koriste u jedinicama Vojske Srbije.
Prema rečima Vladimira Ilića generalnog direktora delegacija kompanije Tigar a.d. predstavila je potpisane ugovore sa Ministarstvom odbrane u 2017. i 2018. godini, sa vazduhoplovnim savezom “Moma Stanojlović” Batajnica i Jugoimportom SDPR Beograd. Pored toga predstavljeni su aktuelni proizvodi Tigra a.d.- zaštitna i radna obuća i balistički blokovi, kao i razvojni projekti Tigra a.d. sa Vojskom Republike Srbije iz prethodnog perioda.
Pored Tigra a.d., remontnih zavoda iz Kragujevca i Čačka i Vazduhoplovnog zavoda "Moma Stanojlović", svoj proizvodni program predstavile su i privatne kompanije.


Naša vizija

Biti kompanija u čijim se vrednostima odražava dostojanstvo i integritet pripadnika i partnera i koja pruža istinski doprinos održivom razvoju.